Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Як відомо, цього року 6-річний син співачки Нестор пішов у перший клас і вперше відвідав стіни школи. Ця подія для люблячої мами стало приводом для переживань про хлопчика. Раніше Оля повідомляла, що така "розлука" особливо відчувається на фізичному та емоційному рівні майже для кожної матері.

Оля часто демонструє моменти зі свого особистого життя, присвячуючи підписників в подробиці буднів, не соромлячись реальності, які бачать не всі телеглядачі. Цього разу Оля в своїх Insta Stories показала, як в перерві між важливими справами, вона вирішила відвідати свого першокласника, і з'явилася в школу зі свіжим фрешем для нього. Співачка на відео зізналася, що вже встигла скучити за Нестором, і у мами з'явилося різке бажання розцілувати малюка.

"Ну, більше мам тут немає, одна я..." - сказала Оля і покрутила пальцем біля скроні.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що кума Дзідзьо Оля Цибульська зізналася в страху за сина, знайоме кожній матусі: "Як клуша"

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Оля Цибульська вперше відвела сина до школи: "Емоції зашкалюють"

Як повідомляв Знай.uа, кума Дзідзьо Цибульська розкрила українцям очі на 1 вересня: "Діти вам не раби"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська зізналася в близьких стосунках з Дзідзьо після розлучення: "Кум не змушує..."