Прем'єра нового сезону танцювального шоу "Танці з зірками" відбудеться вже в неділю, 5 вересня.

На офіційній сторінці популярного шоу в соцмережі Instagram розмістили серію шикарних фото з урочистої презентації 5-го сезону, якого так сильно чекають всі українці. Також, організатори назвали дату і час прем'єри "Танців з зірками" - 5 вересня, о 21:00 на каналі 1+1. На кадрах можна побачити головних суддів шоу - хореографів Влада Яму та Максима Чмерковського, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Презентацію шоу також відвідали зірки шоу-бізнесу, блогери та журналісти

скріншот з Insta Stories

На захід запросили всіх учасників 5-го сезону. Як відомо, за почесне звання змагатимуться: співачка Джамала, музикант Фагот, солістка гурту Kazka Олександра Зарицька, актор Олексій Суровцев, гумористка Анастасія Оруджова, комік Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко, співак Дмитро Каднай, артистка Євгенія Власова, чемпіонка з фехтування Ольга Харлан, співачка Lida Lee, виконавець MELOVIN і чемпіон з карате Станіслав Горуна.

Варто нагадати, що в новому сезоні головним хореографом проекту стане Олена Шоптенко. А відомий хореограф і режисер-постановник Олена Коляденко виступить в ролі креативного продюсера розважального шоу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Melovin і Катя Осадча на "Танцях з зірками" вразили однаковими образами: не відрізнить навіть Юрій Горбунов

Як повідомляв Знай.uа, Катя Осадча в прозорій сукні показала фігуру після пологів: "Далеко до моєї ідеальної форми"

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець тепло підтримала Настю Оруджеву з кварталу перед участю в "Танцях з зірками": "Мої пташки"