Відомий український спортсмен, професійний боксер, головний екстренер проекту "Зважені та щасливі", і колишній чоловік Марини Боржемської В'ячеслав Узєлков показав шанувальникам результати своїх підопічних.

На своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram, В'ячеслав показав фотографії до/після людей, які приводили себе в порядок за його настановами і чітким керівництвом. На знімках позують люди різного віку, жінки і чоловіки.

Фото "до" вражають так само сильно, як і "після". Сильні духом і волею люди виконали над собою колосальну роботу, їм вдалося подолати ці злощасні зайві кілограми і вийти переможцями з цієї історії.

Користувачі соцмережі активно прокоментували серію знімків і захопилися стараннями В'ячеслава і людей, які зуміли так трансформуватися. Герої кадрів отримали масу захоплених компліментів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що В'ячеслав Узєлков зробив колишній Марині боляче, старання на "Зважені та щасливі" марні: "80% знову набирають..."

Нагадаємо, що Марина Боржемська зізналася в таємних бажаннях після розлучення: "Хочу взаємно..."

Як повідомляв Знай.uа, В'ячеслав Узєлков після розставання з Мариною Боржемською зізнався в почуттях: "Вона любить, я знаю, але мовчить"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська в червоному помочила засмаглі ніжки в морі: на зло В'ячеславу Узєлкову