Відомий український ведучий багатьох проектів і зірка "Improv Live Show" на Новому каналі Олександр Педан має значну армію шанувальників, яку частенько радує цікавими постами в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 620 тисяч людей.

Цього разу Олександр розповів про свою заповітну мрію - підкорити Матерхорн, вершину в 4478 метрів, яка знаходиться між Швейцарією та Італією. Як відомо, саме це диво природи зображене на відомій упаковці шоколаду Tableron.

На жаль, здійснити задумане Олександру не вдалося, так як в'їзд в Європу деякі країни заборонили через пандемію. Але він прийняв рішення, незважаючи ні на що, піднятися до небес ближче.

"Порадили Фанські гори в Таджикистані, які реально дуже красиві.Я подивився фотки, і вирішили, що туди підемо.Знайшли місцеву компанію в Таджикистані, яка вже 30 років водить по Фанських горах. Планування подорожі зайняло близько місяця", - написав Олександр.

Як повідомив ведучий, до важливої поїздки у нього було чимало тривалих проектів і безсонних ночей, які дуже його втомили, тому підніматися на гору йому було досить важко. Олександр дав пару порад бажаючим піднятися на вершини.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Якщо ви хочете в серйозні гори, то треба готуватися, бігати кроси - мінімум 10 км раз на тиждень.І, звісно, якщо хочете робити сходження, як у нас, то треба володіти технікою льодолазіння, вміти користуватися страховкою, системою, кішками і тд", - повідомив артист.

Дружина відпустила його з умовою, що він буде гранично обережний, і що ніколи не буде забувати про те, що вдома його чекає улюблена сім'я.

Дісталися вони без пригод, літак здійснив посадку в Душанбе. Також, була пересадка в Алмати, і пів дня вони провели в Казахстані, і навіть встигли подивитися місто. Олександр також поділився подробицями того, як вони під'зжали до гори, звідки і почалася їх основна подорож. Продовження захоплюючої історії він пообіцяв розповісти пізніше.

"Десь 2 години добирались якісною дорогою, а наступні 2 «дорогою смерті" - над ущелинами, гірськими річками. Потім у нас зламалася машина", - заявив Олександр.

Нагадаємо, Олександр Педан разом з дружиною показали спосіб дешево відпочити за кордоном в карантин: "Немає масочного режиму"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова вилупилася з кокона і перетворилася на метелика: "Сяду жопкой на квіточку"

Також портал Знай.uа писав, що розлучений В'ячеслав Узєлков показав фото до і після: Марина Боржемська стече слиною