Турецька актриса Хенде Ерчел, яка відома українським телеглядачам завдяки ролі в серіалі під назвою "Постукайся в мої двері", не надто часто, проте радує шанувальників всілякими гарячими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 24 мільйонів чоловік.

Ще в кінці серпня вона викладала знімки, будучи біля басейну в жарку пору доби. Хенде постала в одному лише купальнику, демонструючи пишні і пружні груди з різних ракурсів. Ерчел навіть зафіксувала чорного котика, який був поруч з нею в цей момент.

Ханде Эрчел, фото: Instagram
Ханде Эрчел, фото: Instagram

А зараз Хенде Ерчел постала на тому ж місці, ось тільки вибрала інше — чорне вбрання на тлі заходу. Дівчина вирішила показати голенькі плечі і максимально відкрила груди, демонструючи максимальну красу. Можна помітити червоні нігті на руках і колір губної помади того ж відтінку. Шикарний образ доповнює і стильна золота прикраса на шиї.

Ханде Ерчел, фото: Instagram
Ханде Ерчел, фото: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Красуня", "Я закоханий в твою посмішку💘💘", - пишуть користувачі в коментарях. Знімки були викладені всього кілька днів тому, але вже зібрали більше 2 мільйонів лайків.

Нагадаємо, зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел оголила "ноги від вух": схожа на Юлю зайчика з "Холостяка"

Як повідомляв "Знай.ua", сумна Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері" змусила фанатів нервувати: "У Керема хтось є?"

Знай.ua писав, Керем Бюрсін з "Постукайся в мої двері" зважився на важливий крок з Ханде Ерчел: "Дуже сильно люблю"