Українська виконавиця MamaRika (Анастасія Кочетова) частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 445 тисяч чоловік.

Ще на початку серпня співачка народила Сергію середі сина. Пройшов цілий місяць, тому вже зараз MamaRika на своєму офіційному акаунті TikTok ділиться різними відео, демонструючи шикарну відновлену після вагітності фігуру.

MamaRika, instagram.com/mamarika_official/
MamaRika, instagram.com/mamarika_official/

Зараз вона виклала кумедний ролик в легкому костюмчику з коляскою, будучи у дворі будинку біля басейну.

"Мама в будівлі😎", - пише знаменитість в публікації.

Вона пафосно рухається під пісню спочатку всім тілом, потім тільки ніжками. Але багато користувачів прийшли в невеликий шок, тільки-тільки дізнавшись про те, що MamaRika вже народила.

"Що вже? Що я пропустила ((" , "Як? Вже?", "Як ви виносили дитину без м'яса?", "Ти вже народила?", "Вітаю з поповненням в сім'ї", "В чому прикол чорної коляски?", "Легенда одного разу в Одесі", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

@mamarika_official

Мама в зданії 😎 #mom #fyp

♬ original sound - Shae_bae86

Нагадаємо, чоловік MamaRika Сергій Середа розповів про нелегку вагітність дружини: "Була купа проблем"

Як повідомляв "Знай.ua", MamaRika після пологів зізналася, за чим сумує найбільше: "Вічність назад"

Знай.ua писав, MamaRika видала, як змінилося її життя після народження дитини: "По горло в какашулях"