На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української журналістки і дружини півзахисника національної збірної, а також гравця "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка, Влади Седан, з'явився новий знімок.

За подіями в житті дівчини стежать понад 510 тисяч чоловік, і на цей раз вона оприлюднила своє фото без зайвих слів, супроводивши знімок тільки ЕМОДЖІ у вигляді руки з двома пальцями, піднятими вгору, і м'яча.

На знімку Влада - на НСК "Олімпійський". Вона одягнена в тепле худі чорного кольору, байкерську шкіряну курточку і джини з розрізами внизу. Доповнила образ невелика сумочка і взуття в брутальному стилі - на масивній платформі, з модними в цьому сезоні «кишеньками» на ремінцях.

Скрін, Instagram Влада Седан
Скрін, Instagram Влада Седан

"Як стильно", "Вау, яка красива!", "Неймовірна", "Глянь, яка - вогонь!", "Вай, Влада, шикарна", "На моді!", "Стиль називається - без шансів! Це топ!", "Гарне фото у тебе тут", "Мам, я хочу бути як Седан!", "Неймовірно красива. Завжди залишатися такою ефектною, міцного здоров'я всім вам", "Найкрасивіша на стадіоні була", - пишуть фанати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Особливо наполегливого коментатора навіть запитали, чи не страшно йому, що Зінченко помститься за лестощі на адресу дружини.

"Зіну не боїшся?",- "Не боюся", - відповів він.

"А дитина де?",- цікавляться шанувальники.

Деякі помітили, що Влада підстриглася.

"Ух ти, Ви волосся обрізали?", "Ви помітили, Влада волосся підстригла», "Прикольно з подовженим каре", - коментують фанати.

Нагадавши, дружина Зінченка Влада Седан перетворилася на Барбі після народження доньки: "рожева принцеса"

Як повідомляв Знай.иа, Влада Седан після народження дитини Зінченко вбралася в різнобарвне: "справжня українська леді"

Також портал Знай.иа писав, що Влада Седан зі сльозами на очах згадала день весілля з Зінченком: "найкращий рік у моєму житті"