Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила креативно почати свій понеділок і запропонувала численним шанувальникам дати їй "п'ять", підставляючи долоню до камери.

Так, артистка лежала на автомобільних сидіннях, поклавши голову на подушку і розпустивши довге кучеряве волосся. Зірка приміряла лише ніжно-блакитні джинсові міні-шорти, білосніжну майку з глибоким декольте і чорний топ, покрасувавшись стрункими ногами і фігурою, над якою наполегливо працює.

Виконавиця зазначила, що новий тиждень дає всім можливості, а тому варто не упускати їх, впевнено йти до цілей і мрій.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Новий тиждень - Нові можливості! ✨

Хапай їх і вперед до своїх цілей і мрій!

Дай 🖐 щоб все вийшло"

Фолловери не пройшли повз: "Настюша красуня, а в джинсових шортиках сексі красуня🔥 🔥 🔥", "красуня)* * * які груди мм)", " як в космосі😍 😍 😍", " Настьона Сластьона найкрутішими кучериками Настьона я обожнюю твої кучеряшки❤️❤️❤️❤️❤️".