Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться яскравими публікаціями в Instagram, де за нею стежить майже 2 мільйони людей.

Цього разу Тіна розмістила незвичайні короткі ролики в Insta Stories. У кадрі співачка позує не на сцені і не в звичному шикарному образі з мікрофоном в руці, а в теплій безрозмірній куртці і в шапці. За спиною артистки відкривається приголомшливий вид, імовірно, на гори в Карпатах. На руках Тіна тримає маленького цуценя, і ніколи не скажеш, що з цього малюка колись виросте потужний пес, породи алабай.

Також, Тіна зворушливо співає колискову цуценяті, намагаючись заколисати його в своїх руках. Малюк уважно слухає співачку, насолоджуючись співом, так само як і сотні її шанувальників на концертах.

"Не бійся, засинай, я твій алабай", - проспівала Тіна.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Варто нагадати, що ще влітку в 2020 році, Тіна зізналася, що придбала земельну ділянку в Карпатах, розміром в 4 гектари. У планах співачки побудувати на тій землі великий будинок, про будівництво якого зараз мало відомо.

Нагадаємо, що Тіна Кароль різко змінила образ і перетворилася на чорну королеву: "Обережніше"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль згадала дитинство і побешкетувала над обривом в Карпатах: "Як птах"

Також портал Знай.uа писав, що легендарній Тіні Кароль знайшли заміну в новому сезоні "Танців з зірками": "Її не можна і нікому"