Відома українська співачка Ані Лорак, яка давно продовжує свою творчу діяльність в Росії, любить радувати свою багатомільйонну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 7 мільйонів чоловік.

Цього разу Ані Лорак розмістила серію шикарних фотографій, в досить стриманому образі - в костюмі темного кольору і без яскравого сценічного макіяжу. На першому фото артистка широко посміхається, випромінюючи щастя і позитив, а на другому і третьому її посмішка трохи меркне і Лорак приймає більш бойовий вираз обличчя.

У підписі до фото співачка заявила, що в гарному настрої починає насичений тиждень і попросила своїх шанувальників вибрати фото, яке найбільше відображає їх емоції, з якими вони готові увірватися в робочі будні.

Користувачі соцмережі активно прокоментували нову публікацію співачки і розповіли про свої відчуття на початку тижня, і звичайно ж, оцінили шикарний образ Лорак. Були й ті, яких обурило "перероблене" обличчя артистки, багато хто звинуватив її у втраті "індивідуальності".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, розповніла Ані Лорак зробила це з Сергієм Лазарєвим: Філіп Кіркоров позаздрить

Як повідомляв Знай.uа, Філіп Кіркоров налякав справжнім обличчям Ані Лорак: в два рази ширше, ніж у колишнього Пугачової

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак відправила доньку в елітну московську гімназію: 365 тисяч на рік