Російський естрадний співак Філіп Кіркоров має досить значну армію шанувальників в Instagram. За яскравим творчим життям виконавця в соцмережі стежить більше 5 мільйонів чоловік. Автор одних з найбільш обговорюваних пісень "Колір настрою синій" і "Ібіца", також є народним артистом України, але СБУ вважає інакше, і тому обмежує в'їзд знаменитості в країну.

Цього разу артист розмістив зворушливий пост, присвячений пам'яті загиблому відомому продюсеру, художнику-постановнику шоу Борису Краснову. За словами Філіпа, ця людина займала значуще місце на початку кар'єри виконавця, адже саме він повірив у нього ще 1992 році і 30 років тому створив перше шоу Кіркорова "Атлантида" в місті Санкт-Петербурзі.

"Борис міг завжди занурити глядача в світ, який бачив своїми очима: через текстуру і декорації, колір і світло, простір і форму. Боря завжди був уособленням ШОУ, саме ця людина прищепила мені любов до феєрії на сцені", - написав Філіп.

Як відомо, 60-річний почесний член Академії мистецтв помер у центрі паліативної допомоги близько 1 години ночі. До цього він переніс найсильніший інсульт і останнім часом був прикутий до ліжка через параліч і ураження мозку.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Борис Краснов, фото з радіо КП

Краснов був сценографом "Різдвяних зустрічей" з Аллою Пугачовою та інших численних шоу, зокрема для Філіпа Кіркорова і Валерія Леонтьєва. У 2000 році він був призначений художником-постановником Кремлівського палацу. За своє життя Краснов втілив понад 3,5 тисячі проектів.

Краснов і Пугачова, фото з радіо КП

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров налякав справжнім обличчям Ані Лорак: в два рази ширше, ніж у колишнього Пугачової

Як повідомляв Знай.uа, Філіп Кіркоров "сплавив" дітей у важливий день дідусеві Бедросу, а сам поїхав розважатися: "В добру путь"

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак в обіймах Філіпа Кіркорова забула про рідну Україну: "Яскраві моменти"