Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", любить радувати свою армію шанувальників різними новинами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить 814 тисяч чоловік.

Цього разу Ксенія розмістила філософський пост, в якому розповіла як Всесвіт дякує їй і робить несподівані подарунки, а також, попросила своїх шанувальників повірити в чудеса, адже за словами акторки, вони зустрічаються на кожному кроці.

Ксенія розповіла про те, як Всесвіт вирішила піднести їй невеликий подарунок. Нещодавно артистці дуже сподобалися уггі, але в магазині не виявилося потрібного розміру, і тоді вона вирішила пошукати бажану модель в Інтернеті. Дівчина натрапила на магазин, власники якого вирішили подарувати Ксенії пару взуття, не просячи нічого натомість. За словами акторки, це просто знаки Всесвіту, і її знаменитість тут ні при чому.

"Я вирішила написати цей пост, тому що багато писали мені: ага, тільки вам так щастить. Звичайно, ви ж відома! Ага, це реклама! І т.д. ⠀ Скільки недовіри, навіть невіри в чудеса я там прочитала! Милі мої, кожен з нас може так, просто повірте. Потрібно нарешті визнати, що ви - цінність, а не той, хто відоміший або багатший за вас", - написала Ксенія.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Ксенія Мішина після примирення з Олександром Еллертом пообіцяла незабутню подію: "Феєрично, чекаю з нетерпінням"

Як повідомляв Знай.uа, Холостячка Ксенія Мішина описала нелегкі випробування матері-одиначки: "З початком жерсті..."

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина в білому показала, як сумує про Еллерта: тіло видало все