Відомий український співак та чоловік Надії Дорофєєвої Дантес поскаржився численним фанатам на швидкий прихід осені.

Володимир Дантес має чимало прихильників, тому часто радує своїх шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч осіб.
Цього разу Володимир Дантес зізнався фанатам, що у нього вже почала злазити літня засмага. Це означає, що прийшла справжня осінь до якої артист не був готовий, адже він досі сумує за спекотними літніми днями.

Скріншот stories Володимира Дантеса
Скріншот stories Володимира Дантеса

"Друзя, дуже велика проблема, значить на руках почала злазити засмага. Мене життя до цього не готувало. Походу осінь дійсно прийшла. Ця важлива інформація прозвучала на правах важливої інформації. Спасибі велике", - зазначив Володимир Дантес.

Скріншот stories Володимира Дантеса
Скріншот stories Володимира Дантеса

Варто нагадати, що зараз у самому розпалі зйомки нового сезону гумористичного шоу "Розсміши коміка" від "Студії Квартал 95". У цьому сезоні у шоу з'явиться новий ведучий.
Так, на офіційній сторінці компанії в Instagram повідомили, що новим ведучим став Володимир Дантес. Глядачі зможуть насолодитися свіжими випусками на каналі ТЕТ.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що Володимир Дантес замість Наді Дорофєєвої розцілував Ткача і Кошового: "Вперше разом". Володимир Дантес розцілував Юрія Ткача

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес кайфонув в образі Наді Дорофєєвої лише в халатику: "Киця"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес з Лесею Нікітюк влаштували "перегони" посеред Києва: Шумахер би оцінив