Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, активно розвиває свій аккаунт і ділиться з шанувальниками новинами з особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить вже понад 23 тисячі осіб.

Цього разу Ярослава поділилася інтригуючим коротким роликом в Insta Stories. Свого прекрасного обличчя співачка шанувальникам не показала, але продемонструвала дорогу, з боків якої тягнеться шикарний ліс.

На відео артистка повідомила, що вона вирішила відвідати цікаве місце - обрив над Київським морем. Своїх супроводжуючих і з ким вона вирушила в маленьку подорож Ярослава так само не показала.

"Ось така класна дорога до обриву над Київським морем. Зараз покажу вам дуже круту локацію", - сказала Ярослава на відео.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Пару фактів про Київське море:

Щоб створити штучне море, довелося, грубо кажучи, вийняти 16 млн кубометрів землі. Максимальна глибина водосховища - 16-18 метрів.

Київське водосховище схоже на дрімаючий вулкан. Невеликий землетрус - і дамба може впасти. Тоді величезна хвиля затопить не тільки столицю: вода піде далі по Дніпру, знесе Канівську і Кременчуцьку ГЕС, потім - Запорізьку АЕС. А це вже катастрофічне радіоактивне цунамі, кажуть вчені.

Після аварії на ЧАЕС Київське море мимоволі стало буферною зоною між річками Прип'яттю і Дніпром. Так на його дні зібралося багато радіоактивного цезію і стронцію. Радіація нікуди не зникла - просто дрімає в мулі.

Київське море, фото з depo

Нагадаємо, Slavia "підсіла" на алкоголь після розлучення з Дзідзьо: "Те, про що я мріяла..."

Як повідомляв Знай.uа, Slavia після розлучення з Дзідзьо зважилася на неймовірний крок: "Будили посеред ночі з камерами"

Також портал Знай.uа писав, що колишня Дзідзьо Slavia відсвяткувала останній день літа: у шлюбі так не робила