Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

У своєму Instagram переможниця проекту часто спілкується з багатотисячною аудиторією і демонструє особисте життя, за яким стежить вже майже 180 тисяч осіб.

Як відомо, Анна і Михайло ведуть активний і здоровий спосіб життя, і регулярно відвідують тренажерний зал, завдяки чому залишаються в хорошій фізичній формі. Також, вони не забувають радувати шанувальників кумедними знімками під час своїх занять.

Цього разу Анна розмістила в Insta Stories чергове комічне фото з залу, на якому вона вирішила "приміряти" значні м'язи Заливако. Кадр виглядає дійсно смішним, струнке тіло дівчини не дуже вдало гармонує з накачаними біцепсами чоловіки, але цей факт і є родзинкою знімка.

"Ми молодці. Разом ми сила", - зворушливо написала Анна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, що Анна Богдан показала багатство, і це не діаманти: є у кожного

Як повідомляв Знай.uа, баловану Юлю "Зайку" засипав квітами таємний шанувальник, але не догодив з кольором: "Люблю рожеві"

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан показала екстрим у житті: двічі народжувала і пила прострочений кефір