Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом співачки стежить 2,4 мільйона чоловік.

Як відомо, 3 вересня на YouTube вийшов перший випуск шоу "Дорослі дівчатка", в якому Маша Єфросиніна і Оля Полякова відверто обговорювали важливі, і вже далеко не дитячі теми. Раніше, 37-річна Оля Полякова в соцмережі пообіцяла обговорювати найбільш цікаві, актуальні і навіть незручні питання, з якими стикалися багато жінок.

Цього разу Оля розмістила збережений прямий ефір в Instagram з Машею. У кадрі дві дівчини обурюються через те, що співачка нібито не встигла зберегти ефір, і тільки 4 тисячі глядачів змогли почути важливу інформацію від ведучих. Маша трохи злісно відреагувала, але пізніше взяла себе в руки і заспокоїлася. В цілому, ефір був створений для того, щоб нагадати шанувальникам про нове шоу.

"Мене здивувала така хвиля позитивних реакцій на проект. Я, як людина творча, натхненна більше тим, який це справило резонанс. Тепер хочеться творити, нестися, тому що спочатку було стемнувато, був стрес", - сказала Єфросиніна на відео.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що донька Олі Полякової в перуці і нашийнику скуштувала заборонений плід: спробувала по-дорослому

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова поскаржилася Маші Єфросиніній на чоловіка-мільйонера: "комбайн" не заводиться

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова розповіла Єфросиніній про вагітність дочки Маші: "Все вже не так..."