Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася несподіваним кадром, зізнавшись, що пошкодила собі руку під час одного з виступів.

Так, артистка і її команда вирушили на гастролі в сонячну Туреччину, де Настя давала концерт в одному з п'ятизіркових готелів. Під час гарячих танців зірка абсолютно випадково розбила собі руку мікрофоном і показала каліцтва.

Водночас виконавиця грайливо пожартувала, що вона - дуже пристрасна чіка.

instagram.com/kamenskux/

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я дуже пристрасна чіка!

Сьогодні розбила собі руку мікрофоном, випадково"

Варто відзначити, що раніше чоловік Насті, продюсер і репер Потап показував, як обходиться без коханої, поки вона на гастролях. Олексій публікував відео, де готує собі яєчню на кухні їх заміського будинку. Водночас Каменських не раз відзначала, що важко переживає тривалі розставання з шоуменом.