Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов досить часто ділиться з шанувальниками в Instagram свіжими фотографіями з особистого і творчого життя, за яким стежить 1 мільйон чоловік.

Цього разу Юрій розмістив фото з гримерки каналу 1+1. Як відомо, артист вже довгий час є ведучим шоу "Танці з зірками", випуски якого транслюються на цьому українському каналі.

У кадрі Горбунов сидить біля дзеркала, на тлі видно жінку візажиста, який зазвичай працює з обличчям телеведучого. Також, на знімку можна побачити велику кількість різних засобів для макіяжу: пензлики, тональні основи і пудри. Юрій на фото позує в білій сорочці, виглядає артист дуже свіжо.

"Треба ж красивим бути!!" - написав Юрій.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Користувачі соцмережі активно прокоментували нову публікацію телеведучого і зазначили його зовнішній вигляд. Одні засипали Юрія компліментами, а інші не соромилися у виразах і висловилися з приводу його вікових змін.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що Катя Осадча похвалилася маленькою копією Юрія Горбунова: "Наш господар"

Як повідомляв Знай.uа, Олена Шоптенко та Макс Чмерковський запалили ще до початку шоу "Танців з зірками": "Неможливо відірватися"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Осадча і Юрій Горбунов показали, як виглядали в шкільні роки: "Дивне почуття"