Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина вже встигла збільшити собі губи, груди, сідниці, зменшити ніс, зробити виразні вилиці і "котячий погляд", зовсім не приховуючи того факту, що досить часто звертається до пластичних хірургів.

А нещодавно інтернет-знаменитість поділилася серією селфі в дзеркалі, примірявши шкіряний облягаючий комбінезон, який грайливо розстебнула в області грудей. Дівчина приймала різні пози, сидячи на підлозі власних світлих апартаментів, доповнивши образ нюдовим макіяжем і розпустивши довге волосся.

Альона зізналася, що довгий час не публікувала кадри через раптову хворобу, а також не упустила можливості продемонструвати пишні груди і сідниці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"1/2/3?😈

Захворіла я, тому нових фото немає🤔 🤒"

Фолловери не пройшли повз: "бажаю якнайшвидшого одужання, ти чудово виглядаєш 😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️🙌", "О, це дійсно класне вбрання, мені подобається фото 2 😍❤🔥.", "Хороша попочка😍", " Одужуйте Альона. Комбез супер. Вам дуже личить. І ви просто вауууу.".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн