Наприкінці серпня на каналі "Україна" стартувало грандіозне шоу "Співають всі", яке чекали тисячі українців. Сотня зіркових суддів вирішуватиме долі талановитих учасників, але вирішальне слово залишиться за головним експертом проекту - Наталією Могилевською.

Як відомо, глядачам вже показали перші 2 випуски "Співають всі", і судячи з коментарів і зібраних лайок в соцмережах, українцям дуже сподобалася концепція і розвиток подій на шоу.

На офіційній сторінці проекту розмістили короткий фрагмент з 3-го випуску. У кадрі можна побачити реакцію молодої виконавиці Jerry Heil на слова її колеги Олі Полякової. Суперблондинка з незадоволеним, і навіть агресивним виразом обличчя запитала у Яни (справжнє ім'я Jerry Heil), що за псевдонім вона собі оббрала, з натяком на те, що Олі він не зовсім сподобався.

"Ніхто за людину мене тут не вважає", - сказала Яна на відео.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова стане "добрим поліцейським" поруч з Наташею Могилевською: "Не можу судити строго"

Нагадаємо, що Анастасія Приходько "вкрала" образ Полякової: скоро і кокошник начепить

Як повідомляв Знай.uа, Наталя Могилевська попалася через "Співають всі": обмотали мотузками і заклеїли рот скотчем

Також портал Знай.uа писав, Анастасія Приходько показала, як змінилася заради шоу "Співають всі": "Браво, леді"