Культовий український гурт "Океан Ельзи" та "Один в Каное" випустили пісню та кліп до неї під назвою "Місто весни". Грандіозна прем'єра спільної пісні відбулася у середу, 8 вересня.

У своєму Instagram у розділі stories Святослав Вакарчук зізнався, що вперше за свою творчу кар'єру заспівав пісню про Львів.
Пісню про Львів "Океан Ельзи" та "Один в каное" символічно зняли у серці Львова. У кліпі можна побачити кадри на площі Ринок перед Ратушею. На залитій світлом ліхтарів вулиці лідер "Океану Ельзи" грав на фортепіано, а Устим Похмурський з "Один в каное" акомпанував на гітарі.

Святослав Вакарчук та "Один в каное" – Місто весни / Скриншот з відео
Святослав Вакарчук та "Один в каное" – Місто весни / Скриншот з відео

"27 років існує група “Океан Ельзи” і за цей час я не написав жодної пісні про Львів, хоча дуже хотів. Просто я не вмію писати пісень “на злобу дня”. Взагалі не вірю, що можливо так створити пісню, яка буде жити. А зараз у моєму житті той час, коли через різні обставини я по іншому усвідомив значення рідного Львова для мене. Коли ставлення до міста через роки викристалізувалось у тиху, але вічну любов", - зазначив Святослав Вакарчук.

Варто зазначити, що слова та музику до пісні "Місто весни" написав Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, що "жити минулим - жахливо": Святослав Вакарчук після народження дитини зустрів старих приятелів
Раніше Знай писав, що новоспечений татусь Святослав Вакарчук зізнався в любові до міцної і чорної: "Частина мене"