Відома українська балерина Катерина Кухар вирішила поговорити про те, яким же насиченим і яскравим буде цей сезон. На осінь у жінки заплановано величезну кількість планів.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно вона публікує кадри з робочих заходів, або ж особисті фото з сім'єю. Щодня за нею стежить понад 325 тисяч користувачів.

Цієї осені балерину чекає щільний графік. Коледж, гастролі, зйомки, і так далі. Все це дозволило їй виробити кілька правил для того, щоб підтримувати баланс абсолютно у всіх сферах життя.

Своїм шанувальникам вона також вирішила розповісти про ці правила, адже, можливо комусь це може допомогти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Акцент на самокритичності і вимогливості до себе. Наш результат, як артистів балету, залежить від того, скільки поблажок ти собі не даси, скільки ти не з'їси, скільки годин ти проведеш за верстатом. Люди на перших рядах повинні бачити легкість, а не зусилля при кожному па. Це неможливо без дисципліни, тверезого погляду і вимогливості до себе. Ось це балансує біль " - пише Катерина Кухар.

Також, жінка вважає, що партнерство це вкрай цінно, і необхідно забути про конкуренцію. Це дасть можливість не витрачати енергію на сварки, плітки, інтриги, а також боротьбу.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

"Якби не тайм-менеджмент і правильна Логістика, я б в поспіху вже забула десь частину своїх костюмів, посварилася з друзями і точно не домоглася б успіху...😅 мій особистий календар розписаний на місяць вперед, а гастрольний-на рік. Це вже система, яка працює і дозволяє поєднувати всі мої ролі. Через 40 років, я не буду згадувати про те, що колись упустила важливу задачу з уваги" - розповідає жінка Про планування свого часу.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар втекла від буйволів і побачила, як чоловік чіпає змію: "я тебе благаю"

Як повідомляє портал Знай.uа Легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар задумалася про дітей: "це наша спадщина"

Також Знай.uа писав, що Катерина Кухар десь в Україні загубилася серед пристрасті і любові: "перенесемося у світ міфічних..."