Відома українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук поділилася новими досягненнями на чергових змаганнях. Дівчина вирушила на "Діамантову лігу" в Цюріх.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Спортсменка регулярно там публікує особисті знімки, а також ділиться досягненнями в кар'єрі.

Щодня за нею спостерігає там більше 364 тисяч користувачів з усього світу.

Справа в тому, що в швейцарському Цюріху відбувся фінал Діамантової ліги зі стрибків у висоту, і сталося це в середу, 8 вересня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Незадовго до початку змагань Марина Бех-Романчук нагадала своїм фанатам, що вона там теж бере участь, і попросила моральної підтримки.

"Отже, завтра о 19:00 (по Києву) я вийду на фінал Діамантової ліги 🍀 💎 @diamondleagueathletics 💎Буде так спекотно і яскраво" - сказано в публікації. Супроводжується вона двома знімками, які були зроблені там, незадовго до початку.

Результати змагань, фото: скріншот
Результати змагань, фото: скріншот

До слова, результати фіналу вже відомі, і спортсменка посіла там третє місце, здобувши бронзову медаль.

Під час шостої спроби Марина стрибнула 6,75 метрів, і тим самим випередила спортсменку з Великобританії, якій не вистачило зовсім небагато, щоб потрапити в трійку.

Нагадаємо, що Марина Бех-Романчук змусила чоловіка бігати по двору заради мокрого носика, медалі почекають

Як повідомляв Знай.ua, Українська чемпіонка Марина Бех-Романчук показала Божественну фігуру в купальнику: жодної вади.

Знай.ua писав, Українка Ярослава Магучіх на чемпіонаті Європи дострибнула до золота: у Токіо зі стартом 200 см.