Відома українська спортсменка, легкоатлетка, багаторазова чемпіонка України та світу Марина Бех-Романчук продовжує радувати своїх шанувальників не тільки спортивними досягненнями, а й милими кадрами з сімейного життя. Цього разу Марина показала, як можна весело провести час з чоловіком і домашнім улюбленцем.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Бех-Романчук в мережі Instagram.

"Щасливий час вдома", — коротко підписала відео Марина Бех-Романчук.

26-річна красуня, яка зрозуміла, що в мережі Instagram можна окрім спортивних кадрів також публікувати і дуже спекотні фото в купальниках, опублікувала коротке відео. На відображених кадрах можна помітити, як Марина разом з чоловіком Михайлом грає у дворі приватного будинку з м'ячиком і собачкою.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Кадр з відео, скріншот: Instagram
Кадр з відео, скріншот: Instagram

Марина своїми вмілими ручками спритно перекидала через песика м'яч і в один прекрасний момент втекла в інший бік двору.

Віддані шанувальники, які відповідально стежать за спортивною кар'єрою Марини, почали активно лайкати відео, а також залишати теплі компліменти.

Відео за кілька годин встигло зібрати більше 33 тисяч переглядів, і це далеко не рекорд. Насправді у Марини Бех-Романчук велика армія фанатів в мережі Instagram, на неї підписано більше 364 тисяч осіб.

Раніше повідомляли, Марина Бех-Романчук у спокусливому трико показала красеня-чоловіка: пара з фігурами мрії.

Як повідомляв Знай.uа, українська чемпіонка Марина Бех-Романчук показала божественну фігуру в купальнику: жодної вади.

Знай.uа писав, українка Ярослава Магучіх на чемпіонаті Європи дострибнула до золота: у Токіо зі стартом 200 см.