На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram олімпійської чемпіонки і багатодітної мами Лілії Подкопаєвої, яка тепер живе і працює в США, з'явився новий запис, який порадував її шанувальників.

Цього разу легенда спорту опублікувала фото в шикарній сукні від українського дизайнера Юлії Магдич. Розкішне вбрання яскраво-синього кольору розшите величезними квітами і виконано в етнічному стилі – більше нагадує сучасну вишиванку.

"Це вже спогади, і вони прекрасні», - підписала знімок 43-річна зірка художньої гімнастики.

При цьому її чорне волосся укладені в просту зачіску, і ніяких прикрас, крім хрестика на шиї, Подкопаєва не наділа.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Як красиво", "Така красива жінка!", "Балдію від вашої витонченої краси", - захоплюються шанувальники спортсменки.

Крім того, вона отримала кілька несподіваних Привітів. Зокрема, з дитячого будинку. Потрібно уточнити, що другу свою дитину, Вадима, Подкопаєва усиновила. Дочка Подкопаєвої Кароліна - хрещениця співачки Ані Лорак.

«Qué bella!!! Besos desde México 🇲🇽! (Що за Краса!!! Поцілунки з Мексики!)", "З дитячого будинку вам привіт", - поділилися читачі сторінки.

Додамо, що на "Україна має талант" Лілія Подкопаєва сяде в суддівське крісло поруч з Притулою, Мішиною і Котом. Відома українська олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва стала запрошеною зірковою суддею"Україна має талант".

Раніше повідомляли, Марина Боржемська поцілувала маленьку копію Узелкова: "спасибі, що вибрала мене".

Як повідомляв Знай.ua, колишній учасник групи "Гриби" Юрій Бардаш після розлучення дав пораду всім чоловікам: "не партеся".

Знай.ua писав, прийомна дочка Потапа ніжно обернулася до українців попою, поки мама не бачить: відпочинок вдався.