Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Так, артистка вирушила на гастролі до Туреччини, виступаючи зі своєю командою, поки її чоловік, продюсер і репер Потап чекає на кохану вдома в Києві.

Зірка не раз зізнавалася, що важко переживає тривалі розлуки з коханим, а цього разу розіграла сценку, де нібито скаржиться, що її ніхто не обійняв за день. Виконавиця позувала на широкому ліжку в спальні готельного номера, примірявши лише білосніжний халатик.

@nkofficial

Обнимашки 🤗🤗🤗

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще
♬ оригинальный звук - litvinoovvaa

"Мене сьогодні, до речі, ніхто майже не обійняв!

А треба 8 разів на день!"

Настя покрасувалася стрункими ногами і бронзовою засмагою, проте виглядала незадоволеною - співачка засмучена, що їй не вистачає звичних обнімашек, яких повинно бути мінімум 8 на день. Варто відзначити, що оригінальні слова висловлювання Каменських належать режисерці Ренаті Литвиновій.

tiktok.com/@nkofficial/