Відома українська журналістка, засновниця PR-агентства, дружина телеведучого Анатолія Анатоліча Юлія Бойко, яка буквально кілька місяців тому народила чоловіку спадкоємця, продовжує доводити, що навіть через зовсім небагато часу жінка може відновити зовнішній вигляд і навіть ходити на концерти рок-гуртів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Бойко в мережі Facebook.

Анатолій Анатоліч з дружиною, фото: Facebook
Анатолій Анатоліч з дружиною, фото: Facebook

"Поспішаю на концерт Мумій Троль", — коротко написала Юлія Бойко.

Юлія Бойка опублікувала наскільки фотографій, поставши перед шанувальниками в помаранчевому мішкуватому вбранні, а біля неї позував і сам Анатолій Анатоліч в отруйному жовтому костюмі. Парочка порадувала фанатів теплими "обіймашками".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Анатолій Анатоліч перед концертом, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч перед концертом, фото: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що російський гурт "Мумій Троль" виступив 8 вересня в заміському комплексі під Києвом – NAVY (Вишгород).

Ціна на вхідний квиток стартувала від 1000 до 12 500 гривень. Максимальна ціна була на VIP-місця. Але деякі власники преміальних квитків в кінці концерту перемістилися до фан-зони без білих диванів, яка коштувала в 12 разів дешевше.

Раніше повідомляли, Анатолій Анатоліч розкрив свою слабкість, і це не дружина: "Не можу пройти повз...".

Як повідомляв Знай.uа, син Анатоліча Анатоліча став музикантом з пелюшок, Дзига у захваті: "Хіба можна не милуватися?".

Знай.uа писав, колега Анатоліча Лілія Ребрик з величезними губами підказала лайфхак заміжнім жінкам: "Ковтнула і прокинулася".