Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію яскравими фото і відео в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Цього разу Леся здивувала шанувальників "глибоким" змістом нового поста в соцмережі, адже як відомо, зазвичай публікації артистки мають більш розважальний характер. Артистка заговорила про мистецтво і про те, що воно для неї означає. Також, Леся не забула поцікавитися у шанувальників їх уподобаннями у творчості, і попросила назвати імена улюблених художників і картин.

До такого посту Леся розмістила чарівний знімок, на якому вона позує в досить екстравагантному образі - волосся дівчина вирішила заколоти наверх і зробити яскравий макіяж з широкими чорними стрілками, а з прикрас Леся вибрала сережки кільця.

"Для мене мистецтво - це ще один бар’єр для самовдосконалення… Шо думали знов хі-хі-ха-ха! 😆" - написала Леся.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що Леся Нікітюк побилася з п'яною фанаткою на концерті: "Пішла геть звідси, тварюка"

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк засвітила "приманку" для чоловіків, Дантес вже зацінив: "Як у Кім"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк сховала під плащем латексний костюм і довела, що вона "аmazing": "Кім була права"