Популярна і одна з найбільш впізнаваних російських співачок Лоліта Мілявська вже багато років радує шанувальників своїм вражаючим голосом на сцені, а останнім часом артистка ще й почала активно вести соціальне життя в Instagram, де за нею стежить 3,3 мільйона чоловік.

Зовнішні зміни Лоліти і її схуднення помітили багато шанувальників. Артистка часто демонструє оновлені параметри в соцмережі, вже не соромлячись своєї фігури. Точного рецепта такого приголомшуючого схуднення Лоліта не розкривала і тримала інтригу до останнього. Але зараз співачка вирішила відкрити завісу і розповісти аудиторії свою таємницю.

Як повідомляє Лоліта на відео, їй вже настільки осточертіли кричущі припущення підписників, стосовно її схуднення, що вона вирішила записати окремий ролик на 4 хвилини і детально пояснити всім, як же їй вдалося домогтися таких результатів.

"Слухайте і не кажіть, що не чули", - написала Лоліта під відео.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, 57-річна Лоліта Мілявська похвалилася пристрастями з новим "нареченим": "Підборіддя зчесала"

Як повідомляв Знай.uа, проста баба Лоліта Мілявська в Італії навчилася крутити середній палець: "Це свято..."

Також портал Знай.uа писав, що Лоліта Мілявська показала рідкісні кадри з донькою, яку залишила в Україні: "Мовчання - золото"