Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

У своєму Instagram Михайло часто спілкується з багатотисячною аудиторією і демонструє особисте життя, за яким стежить вже майже 200 тисяч осіб. Молода пара проводить багато часу разом, відвідує спортзали, різні заклади і шоу, і з радістю показує подробиці буднів шанувальникам.

Цього разу Михайло вирішив вдаритися в ностальгію і розмістив в Insta Stories уривок з останнього випуску "Холостяка" 11 сезону, в якому вирішувалася доля головних героїв. І як вже відомо, чоловік тоді зробив вибір на користь Ганни Богдан. У підписі до фото чоловік дуже заінтригував аудиторію, пообіцявши незабаром всіх шокувати.

Михайло Заливако, скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що сезон з Заливако дуже надовго запам'ятався глядачам, події всіх випусків дуже довго обговорювалися і були у всіх на слуху.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан по-вовчому "завила" на місяць у стосунках з Михайлом Заливако: "А як дурієте ви?"

Нагадаємо, що Анна Богдан "перекачалася" в залі і тепер може позмагатися м'язами з Михайлом Заливако: грім-баба

Як повідомляв Знай.uа, баловану Юлю "зайчика" засипав квітами таємний шанувальник, але не догодив з кольором: "Люблю рожеві"

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан солодко захропіла в машині після нічної тусовки: вляглася на м'яку ніжку, але не "Холостяка" Заливако