Відома українська співачка і актриса Анна Трінчер частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Ще на початку місяця, 2 вересня 2021 року, виконавиця опублікувала на просторах Youtube кліп на пісню "По губах". З того моменту відео подивилися практично 500 тисяч разів. Під кліпом зібрано 17 тисяч лайків, поки дівчина намагалася запустити новий тренд з легким танцем під свою ж пісню в TikTok.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

А зараз вона похвалилася новими цифрами, завдяки кожному за підтримку.

"ТОП 100 APPLE MUSIC. ТОП 12 SHAZAM. 50 000 кліпів в Тік струм. 4 місце в трендах YouTube. Пісні тиждень!! Спасибі кожному! Спасибі!! Спасибі пасіііііібо🤍🤍🤍", - пише Анна Трінчер в публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Для такого подячного посту, дівчина зробила фотографію на плантації, будучи в туфельках, панчохах і леопардовому вбранні. Вона не побоялася забруднитися в піску, в диким поглядом дивлячись в камеру.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

"Найкраща!", "Ох і результат у нас вийшов😏🔥", "Шикарна😍 🔥", "Розумничка❤️", "Я думала то змія біля тебе", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Павло Зібров зізнався в почуттях до Анни Трінчер: "Ми з тобою запалимо"

Як повідомляв "Знай.ua", юна красуня Анна Трінчер навчила Славу Дьоміна робити це на ногах: "По губах..."

Знай.ua писав, Анна Трінчер "приголубила" чужого хлопця, рухаючи перед ним попою: "Поводиться як дитина"