Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість разом зі своєю командою вирушила на гастролі в сонячну Туреччину, де встигла дати три концерти за три дні.

Так, артистка виставила серію спокусливих знімків, зроблених на широкому ліжку просторого готельного номера, показавши, з чого почалася її п'ятниця. Зірка приміряла лише білосніжний халат, грайливо оголивши плечі і декольте, вражаючи стрункою фігурою і бронзовою засмагою.

Водночас виконавиця розпустила довге кучеряве волосся і була без краплі макіяжу на обличчі, цікавлячись у аудиторії про їхні плани в останній робочий день.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Розслабленої п'ятниці вам, друзі 🤍

Розповідайте, які плани на вихідні?"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "розслаблятися ніколи))) будемо працювати", "Настя просто сексі", "такий несмак ці царські ліжка", "хороші дівчатка на ліжках не валяються @kamenskux"," Красунька!!!!! Няшечка!!!!!❤️".