Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відкритість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram, де за нею стежить 1,5 мільйона чоловік.

Як відомо, 3 вересня на YouTube вийшов перший випуск шоу "Дорослі дівчатка", в якому Маша Єфросиніна і Оля Полякова відверто обговорювали важливі, і вже далеко не дитячі теми.

Свій новий пост Маша присвятила новому шоу і реакціям, які воно викликало. Як повідомила телеведуча, вона не очікувала побачити стільки позитивних відгуків на такий контент, тим більше від чоловіків, яким захотілося знову і знову переглядати "Дорослих дівчаток". Також, Машу здивувала відсутність негативних коментарів від моралістів, які зазвичай засуджують теми, які вони обговорювали з Олею.

"Також тепер мене на вулицях всі вважають важливим запитати про масаж з хеппі ендом, аж самій стало цікаво)" - написала Маша.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Маша Єфросиніна розповіла, як несправедливо "обділяють" українських жінок: "Зарплата менше на 32%"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова "протупила" і зганьбилася перед Машею Єфросиніною: "У цьому вся ти"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова поскаржилася Маші Єфросиніній на чоловіка-мільйонера: "комбайн" не заводиться