Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша любить радувати шанувальників всілякими фотографіями і відео зі свого особистого життя в соціальній мережі Instagram, за яким стежить понад 170 тисяч чоловік.

Цього разу Маша показала захоплюючий короткий ролик з TikTok, де у неї 19,5 тисячі підписників. Відео починається з кадру, на якому невідомий молодий чоловік кружляє на своїх руках 16-річну дівчину, а вже після вони весело танцюю під поп-музику, виконуючи синхронні рухи. Варто зазначити, що ролик був знятий на локації, де 10 вересня відбудеться виступ успішного тіктокера і талановитого хіп-хоп виконавця Rakhim.

Образ Маші досить сміливий, вона обрала короткий теплий светр і використовувала його у вигляді сукні міні. Наряд доповнила шкіряною курткою і великою кількістю аксесуарів - портупеєю з ланцюгами на нозі і ельфійськими накладними вухами.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А на наступних кадрах можна побачити Машу вже разом з Rakhim, на відео молоді люди записують новинку для TikTok.

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, 16-річна Маша Полякова показала, як водить додому хлопців: вся в маму

Як повідомляв Знай.иа, донька Олі Полякової в перуці і нашийнику скуштувала заборонений плід: спробувала по-дорослому

Також портал Знай.иа писав, що 16-річна Маша Полякова приголомшила коротким блакитним волоссям: "Була милою дівчинкою"