Мандрівник і відомий український телеведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами зі зйомок і дивовижних пригод в своєму Instagram, де за ним стежить понад 1,8 мільйона чоловік.

На офіційній сторінці каналу 1+1 анонсували дату нового випуску шоу "Світ навиворіт", в якому Дмитро покаже всі особливості пакистанського народу. У випуску обіцяють розповісти про вартість викупу за наречену в пакистанській пустелі, про традиційні частування і звичаї.

Як повідомляють у публікації, Комаров матиме можливість побачити на власні очі справжнє пакистанське весілля, де молодята жодного разу не бачили один одного, наречений одягнений в костюм з грошей, а гостей пригощають екзотичними пустельними стравами.

"Це - пустеля, тут свої ритуали. Побувати на такому весіллі - велика удача для журналіста. Це - унікальні кадри", - заявив Дмитро Комаров.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Подивитися новий випуск шоу "Світ навиворіт" глядачі зможуть вже цієї суботи, 11 вересня, в 18.30 на каналі 1+1.

Нагадаємо, дружина Діми Комарова Олександра Кучеренко похвалилася результатом зустрічі з чемпіоном: мокренька

Як повідомляв Знай.uа, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" нарвався на азіатських силачів: "Довелося тікати..."

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Педан взяв приклад з Дмитра Комарова зі "Світу навиворіт": "У мене була мрія"