Популярна вже далеко не перший десяток років українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і продовжує свою творчу діяльність в сусідній Росії, продовжує підігрівати чутки про романтичні стосунки з Сергієм Лазарєвим.

Але раніше "чутки" не доходили до свого логічного завершення, а цього разу Ані Лорак сказала просто, що хоче сина схожого не Сергія.

Про це пишуть в Instagram-спільноті "Новини зірок".

Публікація "Новини зірок", скріншот: Instagram
Публікація "Новини зірок", скріншот: Instagram

""Я б хотіла народити сина схожого на Сергія - всередині великий і благородний, зовні простий хлопець, з яким можна базікати всі ночі безперервно... все можливо, вже нічого не виключаю... Зараз ми просто друзі, але я люблю його так сильно, що вже не буду зарікатися... Сергійко, якщо ти дивишся зараз мої сторіс, знай, ти еталон чоловіка моєї мрії..", - відповіла Ані Лорак на питання про сина від Сергія Лазарєва своїм підписницям в Instagram. Відверто, чи не так? А пара була б шикарна. Факт!", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що черговий світський вихід співака на "Новій хвилі" збентежив фанатів. Артист з'явився на сцені в компанії Ані Лорак. Пара одягалася в вбрання, дуже схожі на весільні. Як виявилося, Лорак і Лазарєв просто записали спільну пісню "Не відпускай мене", вихід якої анонсували в Instagram. Так що "Гірко" кричати поки явно рано.

Раніше повідомляли, кума Ані Лорак Лілія Подкопаєва показала улюбленого бороданя: батьки вирвалися на волю.

Як повідомляв Знай.uа, улюбленого теляти Філіпа Кіркорова виставили на аукціон за 1 мільйон: "Міняємо на двоповерховий будинок".

Знай.uа писав, Ані Лорак занудьгувала за українцями з "хлібної" Росії: "Мої улюблені...".