Катя Сєвєрова з міста Вознесенськ (Миколаївська область) з раннього дитинства займається музикою, саме тому 20-річна артистка навіть не сумнівалася, що в майбутньому працюватиме на сцені перед глядачами. Дізнавшись про кастинг телеканалу "Україна", Катя відразу подала заявку і не прогадала.

За виконання пісні "Обійми" гурту "Океан Ельзи" дівчина отримала від зіркового журі 99 балів, скільки ж балів набрала її конкурентка Софія Артеменко, але таємне голосування з результатом 49 проти 42 відправило Катерину у фінал першої.

Катерина Сєвєрова, фото: канал "Україна"
Катерина Сєвєрова, фото: канал "Україна"

"Пісню "Обійми" я присвятила всім глядачам, які бажають якнайшвидшого вирішення непростих подій в нашій країні. Я й подумати не могла, що пройду у фінал – досі приємно шокована. Відчуття важко передати словами", - поділилася Катерина Сєвєрова за лаштунками шоу "Співають всі!".

Так, 13-річній Софії Артеменко зі Сміли знову довелося боротися за місце у фіналі. Цього разу її суперником став 15-річний Ярослав Рогальський з Києва. Але виконання народної пісні "Ой там на горі" Софією підкорило зіркових експертів так, що ті віддали дівчині більшість голосів, і з результатом 90 проти 41-го вона стала другою фіналісткою ефіру.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Софія Артеменко, фото: канал "Україна"
Софія Артеменко, фото: канал "Україна"

Софія Артеменко зізнається - співом займається всього 3 роки, а виступ на шоу "Співають всі!" стало її дебютом на великій сцені:

"Все вийшло несподівано. Організатори шоу побачили відео з моїми виступами на YouTube-каналі моєї вчительки, і запропонували мені взяти участь у проєкті. Я не очікувала такого високого результату! Пісні вибирали всією сім'єю і з вчителькою. Вони добре передають характер українського народу: трохи загадковий, але драйвовий", - розповіла фіналістка шоу "Співають всі!" Софія Артеменко.

А чи вдасться дівчатам підкорити "сотню" зіркових експертів у фіналі шоу, і хто стане їхніми суперниками, глядачі каналу "Україна" дізнаються зовсім скоро.

Раніше повідомляли, Ганна Богдан попросила "Холостяка" Заливака зробити це в супермаркеті: "Дуже хочу...".

Як повідомляв Знай.uа, Наталя Могилевська знайшла брата Насті Каменських у поліцейських: "позашлюбний".

Знай.uа писав, Катя Павленко з Go_A опинилася в небезпеці: "Я не хотіла вмирати".