Відома українська співачка Jerry Heil частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 180 тисяч чоловік.

Дівчина якось давненько зізнавалася, що за останні 24 роки у неї була відсутня будь-яка інтимна близькість і серйозні відносини з чоловіками. А зараз виконавиця порадувала новою, однак і не зовсім, за словами Jerry Heil, піснею під назвою "Скоростріл".

Jerry Heil, фото з Instagram
Jerry Heil, фото з Instagram

"Новий ТРЕК! #Скоростріл (oops) (насправді не такий вже новий, але ми його зробили з @morphom в лайві нарешті) Пісня чисто рофл, у мене запитали, Чи можу я таку написати. А я людина проста - взяла і написала, як вам?😄", - пише Jerry Heil в публікації з відео.

У тексті пісні йдеться, що "скорострілом" був названий якийсь Олексій.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

  Jerry Heil, скріншот з відео
  Jerry Heil, скріншот з відео

"😂😂😂 Це камінь всім Альошам", "Смієшся, коли співаєш😂", "Ти прям жіноча реінкарнація Валентина Стрикало", "В кінці пісні треба обов'язково перерахувати багато iмен", "Це сміливо 😂🔥 бідний Олексій, така собі реклама😂😁 а вокал як завжди приголомшливий❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Jerry Heil після образ Олі Полякою вилізла на дах висотки: ось що робить з людьми шоу-бізнес

Як повідомляв "Знай.ua", Jerry Heil видерлася на дах в короткому топі і ковдрі, українці налякані: "Серце пропустило"

Знай.ua писав, незаймана Jerry Heil посеред Одеси зважилася на благання про допомогу: "Я вірю, зможемо..."