Катерина Кухар відзвітувала про свою роботу в коледжі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська танцівниця, прима-балерина Національної опери України, а також одна з суддів популярного проекту" Танці з зірками " Катерина Кухар продовжує радувати свою багатотисячну армію шанувальників у своїй соціальній мережі Instagram, яка активно відгукується: лайкає і коментує кожен її пост.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 327 тисяч читачів, вона відзвітувала про свою роботу в Київському державному професійному хореографічному коледжі, де вона нещодавно стала керівницею.

цей робочий тиждень був не тільки активний, але і важливий в житті нашого коледжу!
, - зізналася вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Катерина Кухар повідомила, що між кк коледжем і клінікою Охмадит було підписано угоди, також вона зазначила, що в її навчальному закладі триває вакцинація. Крім цього, Українська балерина зазначила, що мала нараду з представниками Міністерства освіти.

тиждень був дуже продуктивним і важливим особисто для мене. Вирушаємо працювати далі і надихаємося на новий тиждень!
, - повідомила вона.

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар втекла від буйволів і побачила, як чоловік чіпає змію: "я тебе благаю"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар задумалася про дітей: "це наша спадщина"

Також «Знай.uа» писав, що Катерина Кухар десь в Україні загубилася серед пристрасті і любові: "перенесемося у світ міфічних..."