Відома українська акторка, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук розповіла про народження дитини, а також про реабілітацію після операції.

Сюжет був знятий програмою "Світське життя" в день народження акторки. Ведуча Катерина Осадча поставила ряд цікавих питань, які хвилювали громадськість.

Аннi Саліванчук виповнилося 36 років, і як вона зізналася, почала відчувати це. Також, вона зазначила, що рік з 35 до 36 був одним з найважчих у житті. Спочатку вона народила сина, а потім почалися проблеми: пандемія, втрата молока, грижі і операція.

"Це було дуже важко. Я за два дні до операції втратила зір. Через те, що вони натиснули на спинний мозок, і могло статися все що завгодно, якби я не вибрала правильного лікаря" - розповідає акторка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Два місяці знадобилося на реабілітацію, і для того, щоб позбутися від стресу. Вона не могла підняти руку, тримати дітей.

Далі Катя Осадча запитала у Анни Саліванчук, як вона ставиться до ботоксу. Як виявилося, жінка до цього ставиться цілком адекватно, і робить його починаючи з 25 років.

"Робила перерву тільки коли народжувала і годувала. І перед операцією шиї я як-раз зважилася на підтяжку грудей" - продовжила розповідь.

Однак, через операцію довелося відтягнути цю процедуру, так як поки що морально дівчина знову не налаштована лягати під ніж хірурга.

Нагадаємо, що Юрій Ткач з "Квартал 95" шокував зморшками і сивим волоссям: "Новий папік"

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" в повітряній сукні поманила за собою: "Яка лялечка"

Як повідомляв Знай.иа, Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" втиснулася в тугий корсет заради краси