Російська співачка, телеведуча, акторка і дружина популярного співака Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва, відома багатьом завдяки участі в українському жіночому поп-колективі "ВІА Гра" з 2004 по 2013 роки, останнім часом стала активною користувачкою Instagram, де продовжує радувати своїх шанувальників.

Цього разу 42-річна артистка поділилася чарівним знімком. У кадрі вічно молода і квітуча Альбіна позує біля дзеркала, поруч лежить декілька косметичок, які наповнені великою кількістю різних засобів і продуктів для краси.

На жаль, назв конкретних брендів косметики на фото не видно, тому шанувальники не зможуть дізнатися, чим зазвичай користується співачка. Але одного погляду на доглянуте обличчя Альбіни досить, щоб знати напевно - косметика професійна, і артистка точно знає, як нею користуватися.

"Найцікавіше у нас де? - в сумочці і косметичці 🤪" - написала Альбіна Джанабаєва.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, не гірше Віру Брежнєву: дружина Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва прийшла у форму після пологів, зірку Віагри не впізнати

Як повідомляв Знай.uа, Валерій Меладзе створив свій "клон" для Альбіни Джанабаєвої: щоб не нудьгувала

Також портал Знай.uа писав, "З мене вистачить": Альбіна Джанабаєва "відчитала" Валерія Меладзе після ніжностей з Наталією Могилевською на "Співають всі"