Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, відома більшість як Суперблондинка і Королева ночі, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік.

Зараз виконавиця поділилася анонсом нового виступу, який відбудеться вже через місяць, 26 жовтня 2021 року, в київському "Палаці спорту". У нарізці з концертів показали сотні і тисячі людей, які отримують задоволення під час "зустрічі" з улюбленою знаменитістю.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/

"Дорогі мої! Востаннє ми покажемо наше легендарне гранд-шоу "Королева ночі" в київському Палаці спорту 26 жовтня! Буде вогненно 🔥 запасайтеся квитками заздалегідь!", - пише Оля Полякова в публікації.

У якийсь момент на концерті стало зовсім темно, і щоб створити особливу атмосферу, українці включили ліхтарики на телефонах.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Здрастуйте!!! Цей відбудеться той концерт, який не був минулого року? У мене квиток є і ніде не можу знайти інформацію", "Буде супер!!! ❤🏆Головне, щоб карантин не завадив... 🤨🧐", "Краса�😍�", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дзідзьо у валізі і "роздвоєння" Олі Полякової: зіркові детективи "Маска" вразили українців

Як повідомляв "Знай.ua", заміжня Оля Полякова покрутила сідницями в рожевому латексі: "Лайки для зайчика"

Знай.ua писав, Маша Полякова увірвалася на вечірку в ланцюгах і з ельфійськими вухами: відпалила, як матуся в молодості