Донька популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі.

Нещодавно 16-річна знаменитість опублікувала яскравий кадр з вечірньої прогулянки по Києву, примірявши образ в стилі фентезі.

Так, юна зірка з'явилася перед камерою в міні-сукні з відкритими плечима і довгому чорному плащі, доповнивши вбрання зачіскою з декількома тонкими кісками і вузькими сонцезахисними окулярами. Головною "фішкою" образу Полякової-молодшої стали довгі ельфійські вуха.

Маша покрасувалася стрункими ногами, а також зізналася, що вже не уявляє себе без вушок - так сильно дівчина вжилася в свою роль.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Особисто я себе вже не уявляю без ельфійських вушок,

а ви колись вживалися в свій образ настільки?"

Фолловери почали коментувати, але їхні думки розділилися: "Кайф ❤️❤️❤️❤️🔥🤤", "шикарна!!! 🔥 🤤 ", "Молодець, ну в образі, браво🔥👏😍🙌❤️😂😍", "самовираження, м'яко кажучи, специфічне...", "Кошмар! Коли розум прийде? Тобі ж вже 16)))", "Жааахх.... навіщо вуха? Не красиво", "Перевершила навіть маму........Навіть страшно уявити, що буде далі".