Відома українська телеведуча, тренер шоу "Зважені і щасливі", колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська поділилася зі своїми підписниками цікавими кадрами з відпустки. Як відомо, нещодавно Марина відпочивала в Греції.

Просто з курорту зіркова фітнес-тренер публікувала дуже багато свіжих фото з "соковитими" формами в купальниках, проте цього разу Марина показала свої модельні таланти.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Фізично вдома, вирішую величезну кількість побутових питань. Але думками ще трохи затрималася в Греції. Чудесного дня!", - зізналася Марина Боржемська.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На свіжій публікації можна побачити, як Марина Боржемська ходить в купальниках з різними колірними візерунками, позуючи своїми стрункими і підтягнутими ніжками. Віддані шанувальники встигли переглянути відео більше 20 тисяч разів, а також залишити безліч коментарів з компліментами.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно зірка екрану підняла тему здорового харчування. За її словами, правильне харчування - це не просто суха гречка і букет петрушки на додачу. Боржемська заявила, що здорове харчування - це смачні, цікаві страви, найчастіше, адаптовані до кухні, яку ви звикли готувати.

Раніше повідомляли, Марина Боржемська вперше показала колишню тещу В'ячеслава Узєлкова і натякнула на поповнення в родині: "Величезне щастя".

Як повідомляв Знай.uа, Дмитро Дюжев з "Бригади" благає про термінову допомогу: "Випало серйозне випробування".

Знай.uа писав, володарка найбільших сідниць у світі Наташа Краун одягла білизну не за розміром і засвітила все: "Ласкаво просимо".