Популярна українська блогерка і мама трьох дітей Софія Стужук, яка нещодавно пережила смерть чоловіка, має значну армію шанувальників і часто радує її яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить 5,6 мільйонів чоловік.

Цього разу Софія показала, як вона весело проводить час в заміському комплексі "Relax Park Verholy" недалеко від Полтави. Дівчина приїхала туди з метою заповнити енергією і гарненько відпочити.

Молода багатодітна мама розмістила серію шикарних знімків біля басейну і з кіньми, на яких відпочиваючі спа-центру мають можливість покататися. На кадрах Софія із задоволенням демонструє своє тіло в блакитному купальнику. У підписі до фото вона описала свої плани на найближчий час, використавши при цьому чимало красномовних слів.

"Поїхала на день, щоб повернутися в стан потоку, увійти в ресурс, зловити нові інсайти, навізуалізувати собі мрії і цілі, відчути вайб, позакривати всякі незакриті гештальти і послати у Всесвіт нові запити 💫", - написала Софія.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Користувачі соцмережі засипали компліментами молоду дівчину, проте деякі не оцінили її старань "блиснути" інтелектом.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, блогерша Софія Стужук похвалилася результатами пластики, такою її бачив покійний чоловік: "Я зобов'язана..."

Як повідомляв Знай.uа, блогерша Софія Стужук розповіла, як справляється з трьома дітьми без чоловіка: "Грандіозні плани"

Також портал Знай.uа писав, носик майже, як у Світлани Лободи: овдовіла блогерка Софія Стужук кардинально змінилася після пластики, кадри перевтілення