Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram.

26-річна знаменитість поділилася архівним відвертим знімком з відпочинку на природі, позуючи в шале з панорамними вікнами.

Так, інтернет-зірка приміряла лише бежеву сукню з відкритими плечима і глибоким декольте, а також шнурівкою спереду, розпустивши довге світле волосся і доповнивши образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах. Дівчина грайливо поправляла руками локони і дивилася вдалину, демонструючи срібні аксесуари на лівій руці - каблучки і тонкі браслети.

Анастасія не упустила можливості покрасуватися пишними грудьми, які, як стверджує модель, дісталися їй від природи.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що у Анастасії Квітко майже 13 мільйонів фоловерів, крім Instagram модель популярна і в соціальних мережах з більш еротичним контентом. Дівчина родом з Калінінграда, Росія, проте вже з 2016 року проживає в США.

У зірки нестандартні параметри фігури 95-63-105, проте знаменитість всіляко заперечує будь-яке втручання пластичних хірургів, запевняючи, що пишні сідниці і груди дісталися їй від природи.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко перетворилася на зебру з оголеними грудьми

Також знаменитість показала, як виглядають в реальному житті її неосяжні сідниці

А ще дівчина обмотала оголені груди лише тоненькими ниточками