Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість опублікувала зворушливий знімок, показавши, як почалася її середа в їх з чоловіком Потапом заміському будинку.

Так, артистка приміряла лише затишну піжаму, що складається зі штанів кольору фуксії і молочного лонгсліва з принтом, зібравши "фірмове" кучеряве волосся в недбалий пучок. Зірка вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі, поки у неї на колінах ніжилася маленька пухнаста подружка - білосніжна собачка породи бішон фрізе на прізвисько Мімі.

Варто відзначити, що Олексій і Настя в різних інтерв'ю не раз зізнавалися, як сильно мріють про поповнення в їхній родині.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Sweetest sweet morning 🥰🤍

(Солодкий ранок)"

Фолловери почали коментувати:" ви мій ідеал Настя❤️❤️❤️ 🔥 🔥 🔥 найкрасивіша жінка"," красуня", " Настюша, ви чарівні, прекрасні, прекрасні і божественно красиві. Фотографія, Просто Бомбічна. Бажаю Вам Щастя І Благополуччя!", "Шикарна-жінка❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍".