Стало відомо про жителя Австралії, якому вдалося побити непростий світовий рекорд. Чоловік простояв у планці більше 9 годин, і показав, у кого тут найсильніші руки.

Про це повідомляє західне видання CNN, де регулярно з'являються найважливіші і значущі новини світу.

Справа в тому, що 28-річний житель Австралії Даніель Скалі страждає комплексним больовим синдромом, однак, це йому не завадило встановити новий світовий рекорд. Він протримався в плані на ліктях дев'ять з половиною годин і 1 секунду.

Попередній рекорд належав 62-річному Пенсіонеру, якому вдалося простояти в одному положенні 8 годин 15 хвилин і 15 секунд.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Больовий синдром у Даніеля Скалі виражений в лівій руці, яку він зламав ще в 12 років. Він тоді впав з батута і сильно пошкодив собі руку.

З того моменту звичайно практично не перестаючи болить, і даний факт ледь не завадив спортсмену встановити новий світовий рекорд.

Австралієць зазначає, що біль є, і вона не зникає. Просто змінюється ставлення до неї.

"Я хотів показати людям, що незалежно від того, з яким болем ви стикаєтеся, незалежно від того, які проблеми у вас є, якщо ви хочете щось зробити і вірите, що можете це зробити, то зробіть це" - говорить рекордсмен.

Рекордсмен, фото: скріншот з відео
Рекордсмен, фото: скріншот з відео

Варто відзначити, що раніше в Україні юний спортсмен встановив ще один рекорд. Дев'ятирічному хлопчику вдалося віджатися більше тисячі разів, хоча спочатку була мета всього лише 500.

Нагадаємо, "Сліпий" українець підкинув гирю і потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Як повідомляв Знай.ua, жінка народила десять дітей і встановила світовий рекорд: 7 хлопчиків і 3 дівчинки

Знай.ua писав, наїв 635 кілограм: історія найважчого чоловіка сколихнула світ