Нападник "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду потрапив м'ячем у дівчину, яка забезпечує безпеку на матчі групового етапу Ліги чемпіонів проти швейцарського "Янг Бойз".

Кріштіану тренував удари під час розминки перед патчем Ліги чемпіонів і потрапив м'ячем у стюарда після одного з них. М'яч влучив у голову дівчині, чому вона не втрималася на ногах і впала. Їй навіть довелося надавати допомогу.

Кріштіану Роналду, фото з Facebook

Португалець проявив максимум турботи і підійшов, щоб поцікавитися самопочуттям стюарда і підбадьорити її. Після матчу, в якості вибачень, Кріштіану вирішив подарувати дівчині свою іменну спортивну футболку, чим дуже потішив постраждалу.

Стюард, фото з Facebook

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Трохи пізніше в цьому матчі Кріштіану забив свій 135 гол у Лізі чемпіонів, а поєдинок став для нього 177. Португалець в одному матчі від рекорду Ікера Касільяса.

Варто нагадати, що Кріштіану забиває вже другу гру поспіль. У суботу він оформив дубль у своєму першому матчі після повернення на Олд Траффорд проти "Нью Касла".

Нагадаємо, Кріштіану Роналду оформив дубль у першому матчі після повернення в "Манчестер Юнайтед": "Стадіон в один голос кричить"

Як повідомляв Знай.uа, Андрію Шевченку вангують місце тренера в київському "Динамо" замість Луческу: вже цієї зими

Також портал Знай.uа писав, що Кріштіану Роналду увірвався в "Манчестер Юнайтед" з "Ювентуса": контракт до 2023 року і 314 тисяч євро на тиждень