Кілька днів тому по мережі завірусився ролик, як маленькі діти грали в дворовий футбол і почали виконувати гімн України. Це на камеру зняв житель одного з найближчих будинків.

Тепер маленьких героїв звуть професійно займатися футболом. Публікація жителям Троєщини Дмитра Сірченка набрала понад 30 тисяч репостів, і ще 13 тисяч лайків.

Це було в день, коли Україна повинна була грати матч в одному з етапів Чемпіонату Європи, і маленькі хлопчики готувалися.

Після того, як цей ролик став популярним в мережі, голова Деснянської районної адміністрації Києва Дмитро Ратніков знайшов хлопчиків, і їм подарували м'ячі, шарфи, а також надали можливість професійно займатися футболом на базі місцевого футбольного клубу.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Президент Української Асоціації футболу Андрій Павелко також висловився з цього приводу у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Хлопців запросили в Будинок футболу, і вони прийшли. Юні патріоти ще зовсім малюки, і тільки почали робити перші кроки у футболі.

9-річний Женя, 8-річні Максим і Кирило, 7-річний Іван і його 4-річний брат Матвій мають великий потенціал, і можливо, в майбутньому хтось із них стане великим футболістом.

"Діти мали змогу поспілкуватися, отримати автографи та зробити спільне фото з гравцями національної збірної Сергієм Кривцовим та Денисом Поповим, та з Легендами українського футболу Анатолієм Дем'яненком та Олексієм Михайличенком. Зі свого боку мав честь вручити маленьким футболістам пам'ятні подарунки та форму для тренувань, а також подякувати їхнім батькам за виховання таких чудових дітей, з якими ми вже разом сьогодні виконали національний гімн України" - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що "Друга релігія": напередодні фіналу "Євро-2020" Зеленський запропонував провести наступний чемпіонат в Україні

Як повідомляв Знай.ua, Англія-Данія у півфіналі Євро-2020: Петер Шмейхель зробив несподіваний прогноз матчу.

Також портал Знай.uа писав, що Влада Седан знайшла в роздягальні Олександра Зінченка дивні речі: "хотів бути Джокером"